Esittely

Terapiapalvelut

Työnohjaus Koulutukset Ajankohtaista Yhteystiedot
-Psyko- ja
perheterapiapalvelu
t
-Yksilöterapia
-Parisuhdeterapia
-Sielunhoitoterapia
-Ratkaisukeskeinen
neuropsykiatrinen
ADHD-valmennus


Parisuhdeterapia

Hyvä parisuhde on puolisoiden ja koko perheen voimavara, kun vanhemmat rakastavat toisiaan ja voivat suhteessaan hyvin niin voivat lapsetkin hyvin. Parisuhteessa ei kuitenkaan vältytä ristiriidoilta ja usein ongelmat kehittyvät vähitellen, ja havaituistakaan ongelmista ei kyetä aina puolison kanssa puhumaan. Joko vaietaan kokonaan tai päädytään repiviin riitoihin.

Parisuhteen tyypillisiä ongelmatilanteita ovat esim. Uskottomuus, rinnakkaissuhteet, eron uhka, päihteet, oma rikkinäisyys, valitsemisen vaikeus ja sairaus. Näihin tilanteisiin on hyvä saada mukaan puolueeton henkilö, jota sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Pariterapiaistunnon kesto vaihtelee tarpeen mukaan. Yleensä istunnot kestävät noin 1 ½ tuntia. Jos asiakkaat käyvät erikseen istunnoissa, yksilökäynti on lyhyempi, noin 60 minuuttia. Istuntoja on tavallisesti kahden - neljän viikon välein. Kriisitilanteissa yleensä useamminkin. Pariterapian pituus määräytyy käsiteltävien asioiden luonteen, tavoitteiden ja terapiassa edistymisen mukaan.

 
Euodia Oy GSM 040 731 4663 Vastaanotot: Kalajoki, Lapua, Helsinki www.euodia.fi